Vinduespudsning kan være en skræmmende opgave, men det behøver det ikke at være! Med de rigtige værktøjer og metoder vil du opdage, at det er nemmere end nogensinde før at få dine vinduer til at se godt ud. I denne artikel vil vi diskutere: vinduespudserværktøj (nødvendige materialer), metoder til rengøring af dine egne vinduer og nogle grønnere livsstilstips, som du kan bruge, når du tager fat på denne opgave. Værktøj til vinduespudsning: Du skal bruge en indvasker, skraber og tørre klude til aftørring. Læs mere under næste punkt. 

Det skal du bruge

For at kunne blive sin egen vinduespudser, så er der noget bestemt værktøj, som man skal bruge. Det er naturligvis vandblandingen, en svamp eller indvasker, til at vaske ruden ind i sæben. Dertil skal du bruge en god skraber. Der er stor forskel på en billig, og dyr skraber. Skraberen er prikken over iét, når man pudser, for den skal både være effektiv til at få skrabet al vandet væk fra ruden, samtidig med, at den er nem at håndtere, og sidst man ikke mindst, skal den være rar at holde i hånden. Det sidste redskab, som man bruger til sin vinduespudsning er, klude til at tørre skraberen ren med, samt vindueskanterne.

Metoder til rengøring af dine egne vinduer

Vand og sæbe er nok til glasoverflader. Sæben kan være på spray, men sørg for, at den er svanemærket, så du tager hensyn til miljøet. Du kan også lave en blanding af vand (eventuel regnvand), og blande det med lidt opvaskemiddel. (igen opvaskemiddel, som er grøn, og ikke skader miljøet).

Tips til en grønnere pudsning

Er du i tvivl hvordan pudser man vinduer? Så overvej at bruge et rengøringsfirma til at udføre opgaven for dig. De vil kunne bruge miljøvenlige produkter og metoder, der holder din familie sund, sparer tid og minimerer miljøpåvirkningen fra vedligeholdelse af vinduer. Du tegner dig et abonnement, så de automatisk kommer hver måned eller hver anden. Så kan du bruge tiden på noget andet.