Slips til styling 

Skal du på vej til fest og vil se skarp ud? Så kan svaret for dig være et slips. BalderClothes forhandler et kæmpe sortiment af utallige forskellige typer af slips hos os finder du kæmpe slips, som en hyggefar vil have eller smalleslips til en der vil se elegant ud når du skal ind til møde. Her vil du yderligere færdiggøre sit look med en slipsenål, som hurtigt og elegant organisere dit slips og gør at din look sidder i skabet.  

Skal man til jule tam tam med familien? 

En af de hyppigste steder man anvender slips er hvis man mødes om den traditionelle julemad sammen med vennerne til julefrokoster, her har BalderClothes den bedste mulighed til dig der vil have med et specielt juleslips. Her har vi et sort udvalg af slips der passer lige ind til julefrokosten. Her har vi slips med coole motiver.  

Elsker du at gøre dig lækker? 

Om du er underviser, direktør eller noget helt 3. så kan slipsenålen være ens yndlings valg for at få dit look til at hænge sammen. Slipsenålen er til dig som særdeles ønsker at gøre noget mere ud af dit look. Her vil det være lækkert at farvesammensætte slipsenålen med dine andre accessories, så hvis man ejer et guld ur, så vælg en guldslipsenål, så dit outfit er gennemgående og at ens forstand på mode er til at se og vilimponere dine familie 

Brug for rådgivning 

Hos os ser du et gigantisk sortiment af slips i utallige afstøbninger. Her kan BalderClothes rådgive en til hvilket slips, der passer sammen med hvilket jakkesæt. Så du får en second opinion eller en anbefaling om hvad der vil passe ideelt sammen. balderClothes har igennem en lang periode dyrket slips og ved dermed hvad, der er værd at vide og hvad man bør overveje, når man skal vælge et slips.  

Det kloge valg 

BalderClothes går op i kvalitet og du kan se at adskillige af vores slips er lavet i silke, så det er nemt for dig at binde. Her finder man på samme tid at BalderClothes slipsenåle er i enkle og stilrent design. Så man er garanteret at slipset ikke er i vejen for en eller være for meget. Med en slipsenål finder man en smart accessorie, der er nem for dig at benytte. BalderClothes sortiment af slipsenåle er i guld og sølv, så den 100 % er synlig på slipset, så man kan se den ekstra detalje man har tilføjet til dit look.  

Slipsenåle er ikke kun til at sætte looket sammen 

Man skal ikke kun vælge en slipsenål for at sammensætte looket, en slipsenål vil hjælpe dig, hvis de første par snaps er kommet indenbords. Slipsenålen assistere dig nemlig ligeledes med at organisere slipset, så slipset ikke hopper ud til den ene side og derved får dit slips skævt. 

Et utal af farver 

Er du den festlige person, som holder af farver i din påklædning og har ledt efter en shop, hvor man kan købe slips i mange forskellige farver? Så bør du ej kigge mere, vi har slips i tonsvis farver og mønstre. Både med tern og med helt nomalt slips med en farve der er gennemgående i slipset. Ønsker du noget helt specielt eller specifikt? Hvis man har en tanke til hvordan ens slips bør se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan du forhøre det ønskede slips ved BalderClothes og vi vil gøre alt for at få det hjem til en!