Parterapi i København K: find gnisten tilbage

Par relationen er den vigtigste relation, og fordi der er så meget på spil, så er der samtidig også rigtig mange følelser på spil. Som par er det helt centralt at værne om relationen, og der har begge parter selvfølgelig ansvaret at relationen er sund og stærk. Men uanset hvilke bestræbelser man gør sig, så kan der opstå situationer, hvor der opstår kriser, og hvor det kan være god ide at opsøge professionel hjælp til at tage hånd om situationen  inde i København K

Et typisk tegn er når den dårlige kommunikation melder sig. Der kommer konflikter og skænderier, og man komme til at mangle den tid, hvor der bare var god ping-pong mellem jer, uden at der skulle lines en magtkamp op.

Så husk at en parterapeut København kan hjælpe på lige netop dette område. En terapeut fra hovedstaden har stor erfaring og har mødt rigtig mange andre par med lignende udfordringer, hvor der er et mønster, der går igen. Desuden har parterapeuten en rigtig god værktøjskasse, som kan tages frem og dreje på lige netop den skrue, som er gået løs for jer.

Når mænd skal “lokkes” med i parterapien, så kan det være en god ide at sammenligne parterapi med et eftersyn på bilen. Bilen skal jo også fra tid til anden lige kigges på, når den har kørt 20.000 km, og i princippet er det det samme med parforholdet.

Det er ofte uløste og usagte problemer og udfordringer, så har indflydelse på f.eks den dårlige kommunikation i parforholdet. Så når vi skændes om opvasken, så kan det i virkeligheden handle om manglende nærvær eller at jeg ofte har følelsen af, at jeg ikke gør det godt nok, og at jeg ofte føler mig utilstrækkelig over for min partner. Det kan gøre at jeg trækker mig i relationen for så undgår jeg at komme i følelsen af utilstrækkelighed.