NORTAGG ER DIN ENGROS ELEKTRONIK! 

Vi er eksperter inden for engros tøj og har gennem lang tid håndteret engros tøj. Vi har masive mængder produkter på vores hjemmeside, som er parat til at blive sendt afsted mod din virksomhed. Mangler jeres virksomhed mobiltilbehør så er I kommet til det rigtige sted. Vi har et stort sortiment som tilbydes til den bedste pris på markedet.  

Indenfor telefon tilbehør engros har NORTAGG flere solide tilbud til vores besøgende. Det kan være at I muligvis står og mangler den bedste skærmbeskyttelse for jeres arbejdere, så deres iPhones operer perfekt og de er i stand til at betjene dine forbrugere bedst muligt. Som forhandler af telefon tilbehør engros har vi flere muligheder for at ordne jeres problemer. NORTAGG har blandt andet markedets bedste skærmbeskyttelse. Her tilbyder vi vores skærmbeskyttelse som kan sikre en god beskyttelse af jeres iPhones. NORTAGGs SmartGlass er seriøst fleksibelt på grund af vores design. Fremfor det tradionelle skrøbelige materiale som findes som en del B2B grossist, har vi hos NORTAGG udviklet vores SmartGlass med en kombination af plastik og kraftigt glas, som leverer os et fantastisk produkt.  

Mangler I sportswear ?   

Vi har altid et stort sortiment af verdens bedste tøj, hvor I kan finde mange gode valgmuligheder. Mangler dit firma påklædning til jeres ansatte? Vi har for det meste stabile poloer af fantastisk kvalitet, og vi forhandler engros tøj, så du kan få de rigtige mængder til jers butik. NORTAGGs kæmpe sortiment dækker over mange forskellige kategorier, og vi kan der ved tilbyde et væld af produkter. Vi er ofte klar til at efterkomme jeres ønsker og levere den korrekte mængde. Eksempelvis har vi et stort sortiment af sportswear af den bedste kvalitet som vil passe perfekt til jeres virksomhed. Vores udvalg vil også assistere din shop i den kommende periode eftersom sommeren ankommer til samfundet og flere danskere skal ud og hike igen. Som et eksempel vil vores poloer være fantastisk til tennis. Som grossist tøj har vi for det meste et fuldt lager og stabile tilbud klar til vores besøgende, og NORTAGG tilbyder hurtig leverance. Kendetegnet ved NORTAGG er vores høje kvalitet. Hos NORTAGG handler kun med tøj i særdeles høj kvalitet, og I vil derfor altid være sikker på at modtage et godt produkt. Som grossist tøj er vi altid opmærksomme på vores købers tilbagemeldning, og vi lægger en utrolig indsats i vores kundeservice. Kunder er derfor altid inviteret til at rapportere en vurdering efter du har givet vores tøj en tester, så vi har mulighed for at forbedre vores kvalitet samt kundeoplevelse yderligere.