Mangler man Bluetooth headset? 

Hos Blackpods dk finder man et voldsomt udvalg af Blackpods, blackpods dk er specialister inden for trådløst headset, og ved hermed hvad der er afgørende, når man skal have nye Bluetooth høretelefoner. Noget af det afgørende du skal tage højde for er lyttetiden, altså hvor meget tid man kan bruge på sin favoritpodscast eller dit yndlings nummer. Er du ude at gå en længere tur og vil lytte til podcast på hele tiden er det altafgørende, at høretelefonerne kan bruges i samme tid, som man forventer at være afsted i naturen for at gå.  

Powerbank etui 

De fleste moderne Blackpods kommer i et etui, som er en lille kasse, som man kan sætte sit Bluetooth headset i. Her assisterer etuiet en med at holde overblik over dine Blackpods i og derved sikrer, at du ikke mister den ene af sine pods. Etuiene i dag ligeledes bruges som strømforsygning, så mens man ej bruger til podcast, så oplader etuiet sine Bluetooth pods og du vil kunne erfarer en forlænget over all lyttetid, det er hvad vi vil kalde for smart. 

Til hverdagsbrug 

Bluetooth headset er en væsentlig del af hverdagen, da du tit anvender disse i din hverdag. Her tager du trådløst headset frem når man skal vente på nogle eller sidder i tog trafik. Derfor er det vigtigt at man har ladet trådløst headset op, så du ej skal se ud i luften og ikke kan nyde musik.  

Er man et sportsmenneske? 

Er man nede for at træne og ofte opdager at der er et kabel i vejen, som forhindrer dig i for at du kan gøre sin træning rigtigt, så er Bluetooth headset den rigtige løsning til dig, da de ikke har ledning og dermed sikrer dig at der ikke er noget, som forstyrrer en, så man kan fokusere på det, som er essentielt.  
Det er ikke udelukkende i sportens elementer, at Bluetooth pods er dejlige, da de sagtens kan bruges i hjemmet, hvis man hænger tøj op fordi man kan bruge ens tid effektivt eller blot få det bedste ud af en bitter opgave, som man skal klare derhjemme og som du blot helst vil være fri for.  

Kan bruges ved arbejdet 

Blackpods kan bruges, når du er på arbejdet og vil fortage opkald, da mange Apple AirPods i dag er med mikrofon, så du undgår for at skulle holde telefonen oppe ved øret. Så kan man ligeledes anvende begge arme samtidig og kan nemmere klare en opgaver  

Vær foruden besvær 

Bluetooth pods er ledningsfrie og dermed slipper man det trælse ledningspinat, som du snildt kan have med høretelefoner, der har ledninger, der let kan blive viklet sammen og herved tager dig tid at vikle ud for blot at skulle lytte til musik. Med Bluetooth pods slipper du alt det besvær, der kan komme ved headsets der er med ledning for eksempel, så kan ledningen i høretelefonerne bides over og dermed gøre dine høretelfoner ubrugeligt. Det kan du snildt slippe for med Bluetooth høretelefoner 

Hos BlackPods dk ser man dit næste Apple AirPods.