Hvis forholdet er blevet lidt stille, så kan det være der skal noget krydderi til.

De fleste der har været i et forhold ved at det i starten er lyserøde skyer. De ved dog også at skyerne kan blive grå, hvis ikke man husker at holde gang i forholdet. Det kræver nemlig lidt arbejde. Hverdagen står altid og banker på, hvilket hurtigt kan medføre at man mister gnisten i forholdet lidt. Hvis ikke man gør det store, står han i garagen og pudser fælge mens hun sidder på sofaen og strikker uldsokker. 

Der kan gøres lidt forskellige ting for at holde ild i forholdet. En af tingene kan være små get-aways. Dem kan man dog i de fleste tilfælde ikke holde hver weekend. Dermed er det nok mere noget man tager som treat. Noget du til gengæld kan gøre en del, er at holde sig lækker for hinanden. Det er nemlig en af de ting der falder lidt til jorden efter noget tid. At man ikke længere klæder sig som man gjorde i starten. Han tager ikke længere skjorten på for at imponere hende. Hun går i sloggi frem for noget frækt lingeri

Husk at gør noget ud af dig selv!

Begge partnere i et forhold skal huske at holde sig lækker. Det gælder ikke kun for kvinder. Det er dog kvinder der har lidt ekstra let ved det. Lækkert lingeri som selvsiddende strømper og forførende blonder er for de fleste mænd noget der fejer benene væk under dem. Det er et boost for den feminine side og mænd elsker det. Det kan godt være han er mere vild med lak og læder, men så er det bare den slags du skal hoppe i. 

Når det så er sagt, så skal mænd jo klart også huske at gøre lidt ud af sig selv. Bad, parfume og skjorte er ikke teng på man ikke er en mand. Det er bare tegn på man gør lidt ud af sig selv.