Kig forbi Loukrudt Land og oplev et univers med fokus på lækre ting i god kvalitet til vores skønne minimennesker

Hvis du ikke allerede har besøgt Loukrudts hjemmeside og webshop, så er det helt klart et besøg værd, det kan hurtigt blive en dyr hobby, men sammenlignet med de mange lækre ting, som du kan finde her, af lækker kvalitet, så kan det godt betale sig! 

Loukrudt har eksisteret siden 1. april 2016, og er startet som et kreativt hjerteprojekt. Formålet er at levere et bredt udvalg af lækre produkter inden for børneinteriør og accessories til børn. Deres produkter af er høj kvalitet og er nøje udvalgt. Loukrudt har et hav af forskellige brands på deres webshop, og også mange lækre danske brands af høj kvalitet. Derudover har de også deres eget brand Loukrudt, hvor de designer og producerer fine puslesæt. De findes både som standard sæt, og man har mulighed for at designe sit eget puslesæt lige som man ønsker det. Der findes både pige, drenge og neutrale sæt, så der burde være noget for enhver smag. Tanken bag dem er at gøre puslepladsen både praktisk samt lækker at se på. De findes i et hav af lækre farver og designs og består af stofposer og et stof etui til eksempelvis vådservietter, som gør den knap så pæne pakke lidt lækre at se på. Derudover kan de tages med på farten, de er super praktiske, når man er på tur eller ferie. Så samler man blot indhold i de forskellige poser, så det forbliver samlet i kufferten eller tasken, og det er nemt at finde frem og pakke ud når du skal bruge det. 

Super praktisk og rigtig godt designet. 

Bag disse pulsesæt er Loukrudts ejer Louise, som startede med at sy de fine puslesæt selv samt klarede alt andet selv også. I dag har Loukrudt vokset sig større og opgaverne er blevet fordelt på flere ansatte, som tilsammen udgør Team Loukrudt. Men dette går ikke udover kvaliteten, det vægtes stadig højt, at de bliver skabt med hjertet. 

Som nævnt finder du også et hav af andre lækre mærker hos Loukrudt, alle nøje udvalgt, og disse er helt klart også værd at besøge siden for. Det er tydeligt blandt udvalget, at minimenneskerne kommer først. Loukrudts webshop er helt sikkert et besøg værd, og jeg vil forberede dig på, at det svært ikke at gå shop amok derinde – God fornøjelse!