Det kan være svært at holde en god energi i løbet af hele arbejdsdagen. Du kender det sikkert selv: Man møder ind og er helt frisk, men i løbet af eftermiddagen begynder man at blive træt. Det er ofte det sidste af arbejdsdagen, som det er sværest at komme igennem. Hvis du er chef, så kan det være, du skal sørge for at give dine medarbejdere nogle snacks, så de kan holde sig godt kørende og holder en god sundhed.

 

Glem de usunde snacks

Når man er sulten og træt sidst på eftermiddagen på arbejdspladsen, så kan det lige være fristende at snuppe en chokoladebar. Det hjælper også – men det hjælper kort, fordi det ikke stabiliserer blodsukkeret og det er ikke godt for din sundhed. Det er langt fra anbefalelsesværdigt at spise chokolade for at blive mere vågen sidst på eftermiddagen. Det er langt bedre, hvis man i stedet for tager sig en sund snack, som man kan holde sig kørende på lidt længere. Når du er chef, så kan du virkelig have en indvirkning på dette.

 

Hvad skal stå fremme?

Som chef kan du nemlig bestemme, hvilke snacks der skal stå fremme. Her kan du både vælge at fylde kurven op med chokolade – men du kan også vælge at forkæle dem med sunde – og stadig lækre – snacks. Det er klart, at du som chef går op i, at dine medarbejdere præsterer deres bedste. Du kan give dem de bedste vilkår for at gøre dette, hvis du sørger for at give dem sunde snacks. Deres sundhed bliver bedre og de bliver gladere. Hvis du mangler inspiration til, hvad disse sunde snacks kunne være, så se mere her.

 

Glade og sunde medarbejdere

Arbejdspladsen fungerer bare bedst, hvis den er fyldt op med sunde og glade medarbejdere. Disse to ting går tit hånd i hånd, fordi man har det bedst, når man er sund.