Uanset om man bor i en villa eller lejlighed, så kan man godt forny sine trægulve, hvis det er dét, man har i boligen. Ofte er der trægulve at finde i lejligheder, som ofte godt kunne trænge til en nyt pust. Det behøver nødvendigvis ikke at koste en bondegård, at forny sit gulv i boligen. Afhængig af, hvad man sætter af til budgettet, kan derfor være individuelt. Det at gøre noget ved gulve i sin bolig, vil give mere værdi, den dag, du går hen og sælger det, fordi gulvet er meget centralt i huset. Et hus med pænt gulv er nemlig nemmere at sælge, end et hus, der har et grimt og slidt gulv. At ordne sit gulv, kan klares på flere forskellige måder.

Slib dit gulv

Hvis gulvet i din bolig er slidte og grimme, så kan du få dem slebet. Det er ligesom en slags høvling, hvor man høvler cirka 1mm af overfladen. Nedenunder gemmer der sig et helt nyt gulv, som er i frisk farve og kvalitet. Men hvad koster en gulvafslibning i København? Gulvafslibning priser kan du finde i linket. Og så kan du få et firma ud og klare projektet for dig.

Laker dit gulv

Hvis dit gulv allerede er blevet slebet mange gange, så det ikke kan slibes mere, så kan du vælge at lakere det. Det kan være en speciel, gennemsigtig lak, eller det kan være en bestemt farve, som passer til din stil og resten af boligen.

Læg gulvtæppe oven på

Hvis du ikke vil slibe gulv eller lakere det, så kan du også vælge at lægge et gulvtæppe oven på. Det vil skabe en mindre knirken, når man går på det. Det vil også være mere rart at gå på, og så kan du vælge et gulvtæppe, som enten er lyst, eller mørkt, som passer ind i din stil. Det er en smagssag, om man ønsker det ene eller det andet.