Har du lyst til at komme væk fra hverdagens stress og travlhed? Så er et spaophold på Sjælland lige noget for dig. Her kan du slappe af i smukke omgivelser og nyde godt af alle de wellness-faciliteter, som et spa har at byde på. Vi har samlet et udvalg af de bedste spa-hoteller på Sjælland, så du kan finde det helt rigtige for dig.

Derfor bør i booke et ophold

Der findes mange forskellige udbydere af spaophold for par. Det varierer i både placeringer, priser, aktiviteter og meget andet. Så sørg for at gære dig umage i at finde det rette ophold, som matcher både dig og din kæreste. Det vigtigste er nemlig, at i sammen får et uforglemmeligt ophold, som i kan se tilbage på.

Der er mange fordele ved at booke et spaophold. Derudover spaets forskellige aktiviteter, vil I også få lov til at nyde godt af lækre måltider og en skøn omgivelse på jeres hotel. På Sjælland findes der flere skønne pladser med charmerende hoteller, som i kan booke til jeres spaophold.

Hvordan finder du det perfekte spa-hotel?

Først og fremmest handler det om at vælge det rigtige spa-hotel. Det er vigtigt at finde et sted, som har de faciliteter og aktiviteter, som I kunne tænke jer. Måske har I en selvopfundet bucketlist med aktiviteter, eller måske kunne i godt tænke jer nogle spa-faciliteter? Det er derfor vigtigt at undersøge, hvilket hotel der kan tilbyde dette.

Derudover bør man også tjekke beliggenheden af jeres hoteller. Nogle hellere gerne booke et spaophold på en afsides placering med udsigt til naturen, hvorimod andre hellere bor centralt i byen. Det er derfor vigtigt at afgøre dette, inden man vælger hotel. Hvis i bor på sjælland, og ikke øsnker at køre så langt, så find et spa ophold på sjælland.

Vi har listet to populære hoteller på Sjælland med luksuriøse spa-faciliteter og skønne omgivelser herunder:

Marienlyst strandhotel

Marienlyst strandhotel er det perfekte sted for et romantisk spa ophold. Her kan I nyde udsigten over den smukke Marielyst Strand, mens i slapper af på jeres værelse eller nyder godt af de forskellige wellness-faciliteter. Hotellet har blandt andet en indendørs pool, jacuzzi og et træningscenter. I kan også booke massagebehandlinger og sauna til jeres ophold.

Klostermølle

Klostermølle ligger midt i det skønne område omkring Ringsted og er et populært valg for par på spa-ophold. Her kan I nyde den smukke natur, mens i slapper af i hotellets luksuriøse værelser. Klostermølle har et stort wellnesscenter med mange forskellige aktiviteter. Heriblandt jacuzzi, dampbad, massagefaciliteter og masser af træningsudstyr.